Ser Żółty Pałucki

Ser Żółty Pałucki

Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych, chlorek wapnia, podpuszczka Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1387 kJ/311 kcal Tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 25 g Sól...
Ser Dojrzewający

Ser Dojrzewający

Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1387 kJ/311 kcal Tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 25 g Sól 0,7...
Ser Śniadaniowy Śmietankowy

Ser Śniadaniowy Śmietankowy

Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1387 kJ/311 kcal Tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 25 g Sól 0,7...
Ser Wędzony “GUTEK”

Ser Wędzony “GUTEK”

Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1387 kJ/311 kcal Tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 162 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 25 g Sól 0,7...