utworzone przez admin | Sie 30, 2017
Składniki: Zawiera tylko naturalne składniki mleka, żywe kultury bakterii mlekowych, może zawierać laktozę. Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 782 kJ/189 kcal Tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,3 g Węglowodany 3,1 g w tym cukry 3,1...
utworzone przez admin | Sie 30, 2017
Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 205 kJ/45 kcal Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g Węglowodany 5,3 g w tym cukry 5,3 g Białko 3,5 g Sól 0,10...
utworzone przez admin | Lip 26, 2017
Składniki: mleko , bakterie fermentacji jogurtowej Przeciętna wartość odżywcza w 100...
utworzone przez admin | Lip 26, 2017
Składniki: mleko niepasteryzowane, tłuszcz ok 4% Zastosowanie: napój do dań i potraw, do chleba itp. Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 115,7 kJ/26 kcal Tłuszcz 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 5,1 g w tym cukry 5,1 g Białko...
Najnowsze komentarze